Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ζάκυνθος: Προφυλακίστηκαν άλλοι δύο για τη δολοφονία της 37χρονης
Ζάκυνθος: Προφυλακίστηκαν άλλοι δύο για τη δολοφονία της 37χρονης - ertnews.gr

Ζάκυνθος: Προφυλακίστηκαν άλλοι δύο για τη δολοφονία της 37χρονης


Δύο κατηγορούμενοι προφυλακίστηκαν και ένας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια Ζακύνθου, για τη δολοφονία της 37χρονης τον Ιούνιο του 2020, συζύγου του 54χρονου που δολοφονήθηκε και αυτός φέτος το Μάιο.

Η πρώτος που προφυλακίστηκε φέρεται να είχε κεντρικό ρόλο στην όλη υπόθεση, δηλαδή ανέλαβε την ασφαλή άφιξη των εκτελεστών από την Ηλεία στη Ζάκυνθο, με το φουσκωτό που ανήκει σε γιό εφοπλιστή και τη διαφυγή τους μετά τη δολοφονία.

Ο δεύτερος, που επίσης προφυλακίστηκε, φέρεται ως ένας από τους βασικούς συνεργούς στη δολοφονία, αλλά όχι αυτός που πυροβόλησε.

Ο τρίτος που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, της παρουσίας δύο φορές στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, είχε περιφερειακό ρόλο και φέρεται να είχε σε δικό του χώρο «φιλοξενήσει» το φουσκωτό σκάφος με το οποίο πήγαν οι φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας, πήγαν από την Ηλεία στη Ζάκυνθο και επέστρεψαν μετά την πράξη τους.

Στις 10 το βράδυ της Δευτέρας πέρασε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ζακύνθου, για να απολογηθεί και ο απόστρατος αστυνομικός που φέρεται ως ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας και ο οποίος είναι ήδη κρατούμενος σε σωφρονιστικό κατάστημα. Η απολογία του αναμένεται να ολοκληρωθεί τις πρωινές ώρες της Τρίτης.

Τέλος αύριο, Τρίτη, μετά το μεσημέρι, θα απολογηθεί και ο έβδομος των κατηγορουμένων.

ΕΡΤ Ζακύνθου – Ρεπορτάζ: Διονύσιος Νέγκας

ertnews.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: