Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ζητούν άσφαλτο για 200 μέτρα στην Αλφειού

Ζητούν άσφαλτο για 200 μέτρα στην ΑλφειούΙδιαίτερα προβληματισμένοι είναι οι κάτοικοι της οδού Αλφειού, οι οποίοι τόνισαν στην εφ. «Πατρίς» πως ένα τμήμα του δρόμου θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.

Πιο συγκεκριμένα, τα παράπονά τους αφορούν συγκεκριμένο σημείο του οδικού δικτύου, περίπου 200 μέτρων, από το πρατήριο καυσίμων μέχρι και το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Πύργου, το οποίο όπως μας λένε οι ίδιοι έχει μείνει ασυντήρητο εδώ και πολλά χρονιά, παρά τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε άλλα σημεία της Ε.Ο. Πύργου-Κυπαρισσίας.

 

 

Αποτέλεσμα είναι κάθε φορά που διασχίζουν με τα οχήματά τους το συγκεκριμένο τμήμα να φοβούνται για την πρόκληση πιθανών ατυχημάτων, καθώς οι διερχόμενοι οδηγοί κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς για να αποφύγουν τις λακκούβες, ενώ παράλληλα τονίζουν ότι προκαλούνται ζημιές στα οχήματά τους από τη φθορά του οδοστρώματος.

 

«Περνώντας κάθε φορά από την οδό Αλφειού και φτάνοντας στο συγκεκριμένο κομμάτι μας κατακλύζει μια απογοήτευση. Πέρα από το γεγονός ότι βλέπουμε κατεστραμμένα αμορτισέρ, λάστιχα και ζάντες από τα οχήματά μας, θεωρούμε αυτονόητο ότι μια κεντρική οδός, όπως η Αλφειού, η οποία μας οδηγεί στην είσοδο του Πύργου θα έπρεπε να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Με αυτόν τον τρόπο άλλωστε θα αναβαθμιστεί και το συνολικό επίπεδο της πόλης μας. Θα έπρεπε να είναι ένας δρόμος προσβάσιμος, καθαρός και φωτισμένος» δήλωσε ο κάτοικος της περιοχής, Διονύσης Ζαφειρόπουλος στην εφ. «Πατρίς», που μέσα και από επιστολή του θέλησε να αναδειχθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα, ζητώντας την παρέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών.

 

Από την πλευρά του ο Βασίλης Κεφαλάς, επίσης κάτοικος της περιοχής, ανέφερε στην εφ. «Πατρίς» ότι «το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου είναι γεμάτο λακκούβες. Το διασχίζουμε κάθε μέρα και έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητά μας. Τις περισσότερες φορές κάνουμε ελιγμούς για αποφύγουμε τις λακκούβες και μπορεί να συμβεί και κάποιο ατύχημα. Το πρόβλημα υπάρχει καιρό.

 

Έβαλαν κάποτε μπαλώματα τα οποία με το πέρασμα του χρόνου ξέφτισαν και συμβαίνει πάλι το ίδιο. Ζητάμε να ρίξουν έστω λίγη άσφαλτο».

– PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: